Hirdetés

Bemutatkozott az Apex Legends következő hőse, már a sztori trailere is befutott

|

A Respawn tegnap este fellőtte az Apex Legends következő szezonjának aloldalát, aminek köszönhetően megtudtuk a várható újdonságok listáját.

Hirdetés

Az Apex Legends következő szezonja a Hunted alcímet kapta, de a csinos új megnevezésen túl új tartalmakat is hoz majd magával. Az első és talán legfontosabb tartalomdarab az új karakter, Vantage lesz, akinek láthatóan a távcsöves puska lesz a kedvenc fegyvere.

Vantage képességeiről ugyan még nem sokat tudni, de a történetéről annál inkább. Az új szezon aloldalával együtt ugyanis megérkezett a Stories from the Outlands videója is.

Hirdetés

Akit érdekel az új karakter múltja, és személyisége, az kattintson a lejátszás gombra és dőljön hátra: az 5 perces kisfilm gyönyörű és izgalmas.

Vantage érkezése mellett egyébként kiderült, hogy a következő szezonban visszatérünk majd a Kings Canyon pályára, ami sokat változott mióta legutóbb láttuk. Hogy pontosan milyen újdonságokra számíthatunk, azt a fejlesztők már nem fedték fel.

A Hunted szezon megjelenése augusztus 9-én várható, addig a srácok valószínűleg bemutatják majd Vantage képességeit és az új battle pass részleteit is. Addig türelemmel kell várnunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)