Hirdetés

Bemutatkozott az Apex Legends újjászületett csatatere

|

A Kings Canyont a játékosok visszajelzése alapján építették újjá.

Hirdetés

Közeleg az Apex Legends legfrissebb szezonja, a Hunted, ami a szokásokhoz megfelelően hoz magával egy új karaktert, egy új battle passt, és egy új helyszínt. Utóbbi ezúttal egy régi helyszín átdolgozott verziója lesz: visszatér a Kings Canyon, a játék első csatatere.

Mielőtt persze a Respawn előkotorta volna a klasszikust, azelőtt persze végigsöpört annak összes helyszínén, és rendbe szedte azokat.

Hirdetés

A legtöbb zónában az volt a terv, hogy két csapat tűzharcát ne szakíthassa meg egy harmadik, így elősegítve a taktikus és megfontolt csatákat. Persze lesznek nagyobb, teljesen nyílt terek is, mint például a Skulltown újjászületett verziója, a Relic.

A lenti trailerben láthatjátok az új Canyont az új battle pass kozmetikai apróságaival együtt is.

Az Apex Legends: Hunted szezonja pontosan augusztus 9-én élesedik majd. Addig mindenkinek lesz ideje tanulmányozni a trailert, és az abban látott helyszíneket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)