Hirdetés

Bemutatkozott az Ashen fejlesztőinek újdonsága, a Flintlock: The Siege of Dawn

|

A Kepler Interactive és az A44 nyitott világú akció-szerepjátékát már a megjelenés napján megkapják a Game Pass-előfizetők.

Hirdetés

A 2018-ban megjelent Ashen készítői le sem tagadhatták, hogy sokat merítettek a Dark Souls szériából, viszont az akció-szerepjáték mégis egyedivé tudott válni, és megtalálta a maga felhasználóbázisát. Az A44 munkatársai most leleplezték, hogy mivel jelentkeznek legközelebb, a Flintlock: The Siege of Dawn esetében maradnak az akció-RPG hibridnél. 

A Flintlockban egy nyílt világot fedezhetünk majd fel, a játék harcrendszerében keveredni fog a fegyveres küzdelem és a mágia, valamint egy mesterséges intelligencia által vezérelt állat-társat is kapunk magunk mellé - ezek segítségével gyűrhetjük le az élőhalott hordákat, amik fenyegetik az emberiséget.

Hirdetés

A sztori szerint ugyanis megnyílt a túlvilág kapuja, ami lehetővé tette, hogy az öreg isten holtakból álló serege rászabaduljon az élők világára. Mi Nor Vaneket, a koalíciós armada egyik tagját követhetjük, aki mágikus erőkkel megáldott misztikus társával, Enkivel karöltve személyes bosszút áll az isteneken. 

A fejlesztők szerint számos egyedi helyszínen fordulhatunk majd meg, beleértve a rejtélyes sivatagokat, barlangszerű romokat és titkokkal teli városokat, miközben a teremtés legerősebb lényeit gyűrhetjük le, és összeállíthatunk egy robbanóanyag- és fegyverszakértőkből álló csapatot, hogy képességeiket az istenek elleni utolsó ostromban kamatoztassák. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Flintlock: The Siege of Dawn megjelenése valamikor idén várható PC (Steam és Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X|S platformokra. A Game Pass-előfizetők számára jó hír, hogy a játék már a megjelenés napján bekerül a szolgáltatásba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)