Hirdetés

Bemutatkozott az első Tiny Tina's Wonderlands DLC, már a megjelenési dátumát is tudjuk

|

Aki több kalandra vágyna a Tiny Tina's Wonderlands mesélőjétől, az hamarosan megkapja. Pikkelyes harcosok és éhes istenségek várnak ránk.

Hirdetés

A Tiny Tina's Wonderlands Season Pass létezése miatt már tudtuk, hogy várnak majd ránk nagyobbacska kiegészítők, de abban nem voltunk biztosak, hogy mikor indulhat majd a tartalmi folyam. Tegnap kiderült, hogy jóval előbb, mint gondoltuk volna.

A játék első DLC-je, a Coiled Captors már holnap, azaz április 21-én be fog futni. Egy kisebb trailer azt is elárulta, hogy mire számíthatunk a csomagtól.

Hirdetés

Vár ránk egy új dungeon felfedezése, ami tele van új ellenfelekkel, új kozmetikai cuccokkal és végtelen mennyiségű loottal. Az említett dungeonben egyébként egy pikkelyes frakció vár minket, aminek tagjai egy ősi istenségtől kapják hatalmukat. A feladatunk megölni mindenkit, kiszabadítani a cápa-istent, és őt is agyonlőni.

A tartalom egyébként hetente változni fog majd, és minden héten érdemes lesz újra végig menni rajta, hogy megismerhessük a helyszín teljes történetét. Ti visszatértek majd a játékhoz az új DLC kedvéért?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)