Hirdetés

Bemutatkozott az Escape From Tarkov eddigi legnagyobb térképe

|

A Battlestate Games is beköszönt az idei PC Gaming Show-n, hogy bemutassák az Escape From Tarkov legújabb felfedezhető helyszínét.

Hirdetés

Az Escape From Tarkov brutális realizmusa az a fajta élmény, ami könnyedén megtalálta az otthonát PC-n, így nem meglepő, hogy a játék készítői is a 2020-as PC Gaming Show vendégei között voltak, hogy meséljenek a taktikai lövölde újdonságairól. Egy új pálya mellett a következő frissítés tartalmairól is megtudhattunk ezt-azt a livestream alatt.

Hirdetés

A Tarkov következő helyszíne, ami a lenti videóval debütált, egy nagyváros élethű leképezésére igyekszik a készítőket képviselő Nikita Buyanov szerint. A kifosztott gyógyszertár padlóján heverő, a játékos talpa alatt ropogó üvegszilánkok nagyon is passzolnak az Escape From Tarkov feszült hangulatához, de érdekes részletnek tűnik az is, hogy egy lakóépület egy részében visszakapcsolhatjuk az áramot egy kapcsolószekrénynél. Ugyan neve még nincs a mapnek, de azt már tudjuk, hogy ez lesz a shooter eddigi legnagyobb pályája.

Buyanov mesélt a következő, 12.7-es patch tartalmáról is, ami elmondása szerint inkább technikai frissítéseket hoz, de így sem marad újdonságok nélkül a tartalmi oldalon. A Customs nevű pálya például jelentősen (30-40 százalékkal kb.) nagyobb lesz, átdolgozásra kerül a képességrendszer is, sőt, egy új boss, a Senator is bekerül, aki gyógyítani tudja majd a társait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)