Hirdetés

Bemutatkozott az Overwatch 2 első megjelenés utáni új hőse, az is kiderült, mikor kapjuk meg

|

Ramattra a tankok sorát fogja erősíteni az Overwatch 2-ben.

Hirdetés

Temérdek hőssel rajtolt el az Overwatch 2, de természetesen a Blizzard folyamatosan bővíteni fogja a jövőben a felhozatalt. Első körben a második szezonban érkezhet meg egy új karakter, róla árultak el most fontos részleteket. A Ramattra nevű hős egy tank lesz, aki egyébként a Null Sector nevezetű szervezet vezetője.

Egy Shambli szerzetesről van szó - ilyen karakter volt korábban ugyebár Zenyatta is. A Blizzard traumatikus sztorit ígér az újonc kapcsán, Ramattra ugyanis egykor még csak védelmezte a népét, most már azonban messze továbblépett ezen, és aktívan kiveszi a részét az összecsapásokban.

Hirdetés

És hogy minderre mikor kerülhet sor? Nos, egészen pontosan december 6-án. Bizony, a Mikulás fogja elhozni nekünk az Overwatch 2 új tankját a Season 2 keretein belük.

Ramattra eredettörténetét külön videóban nézhetitek meg:

A Blizzard hivatalos bejelentésében megtaláljátok a további részleteket. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)