Hirdetés

Bemutatkozott Bel'Veth, a League of Legends következő karatere

|

Egy hátborzongató videót kaptunk az ösvények közti erdőségben bujkáló szörnyetegről. A League of Legends új bajnoka a sötétségből csap le ránk.

Hirdetés

A Riot Games egy ideje már húzta az agyunkat az új karakter bemutatásával, és a közösségi oldalaikon több void témájú ízelítő is felbukkant. Pénteken végre lezárták a találgatásokat, és bemutatták a világnak Bel'Vethet, a sötétség istenét.

A karakter egy hatalmas void szörnyeteg, aki csak azért vesz fel emberi küllemet, hogy tőrbecsalhassa ellenfeleit. Sajnos azt még nem tudjuk, hogy ez mit jelent majd játékmechanikák tekintetében.

Hirdetés

Egyelőre csak egy cinematic videót kaptunk, amiben először láthattuk a karaktert annak teljes, rettenetes valójában. Aki nem szereti a szörny-stílusú hősöket, az Bel'Vethnek sem fog örülni.

Ha valakit egyébként érdekel a Bel'Veth története, és a void egésze, az talál egy lore darabkát a League of Legends Universe oldalon, amit itt magyar nyelven is olvashattok.

Amennyiben a Riot tartja a megszokott tempót, úgy valószínűleg a héten megkapjuk majd a rendes, játékmenet bemutatót is a PBE megjelenéssel együtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)