Hirdetés

Bemutatkozott és már ma megjelenik a The Evil Within fejlesztőinek újdonsága, a Hi-Fi Rush

|

A Tango Gameworks csak tavaly mutatta be a Ghostwire: Tokyót, de máris új projekttel jelentkeztek.

Hirdetés

A 2010-ben a legendás Shinji Mikami által alakított Tango Gameworks három nagy projekttel jelentkezett fennállása óta: két The Evil Within résszel, valamint tavaly a PC-re és PlayStation 5-re megjelent Ghostwire: Tokyóval, amely hamarosan más konzolokra is ellátogathat majd. 

Tekintve, hogy még egy év sem telt el a Ghostwire: Tokyo megjelenése óta, nem számítottunk rá, hogy máris valami újdonsággal jelentkezik a csapat, de az Xbox és a Bethesda Developer Directje előtti napokban a megbízható iparági bennfentesnek számító Billbil-kun kiszivárogtatta, hogy a Tango következő, Project Hibiki kódnevű játéka bizony ezen az eseményen fog bemutatkozni. 

Hirdetés

Így is lett. A Tango Gameworks új projektje Hi-Fi Rush névre hallgat, és egy hack & slash akció-TPS, amely nagyban épít a zenére és az atmoszférateremtésre: az egész pálya az épp szóló dallamok ritmusára rezonál, és a harcrendszer is az ütemre épít. Olyan a játék, mintha a Jet Set Radio szellemi örököse lenne, de a muzsika-fókusz miatt akár a tavalyi Metal: Hellsinger is beugorhat. Egyébként egy Chai nevű srácot irányíthatunk benne, akinek jobb keze robotikus, és egy különleges cica a társa. Íme egyből a launch trailer: 

Alább pedig a játékmenetbe nézhettek bele: 

A Hi-Fi Rush megjelenésére olyannyira nem kell sokáig várni, hogy a Developer Direct után már játszható is lesz, és mivel a fejlesztőcsapat a ZeniMaxhoz tartozik, amely pedig a Microsofthoz, így nem meglepő, hogy PC-n és Xbox Series X/S-en vághatunk bele. A Game Pass előfizetői természetesen megkapják azonnal, további költségek nélkül. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)