Hirdetés

Bemutatkozott Gwen, a League of Legends halálosan cuki bajnoka

|

Ugyan a bejelentő videó már előkerült pár napja, tegnap este végre a képességeit is megismerhettük. A cuki játékbaba mindenféle szívfájdalom nélkül darabokra vág.

Hirdetés

A Riot Games keményen megtolja a következő néhány napot: ma érkezik a legfrissebb League of Legends patch, holnap elindul a Space Groove esemény, és jön a TFT frissítés is, ami lassan lezárja a játékmód aktuális szezonját.

A rengeteg megjelenő újdonság mellett a fejlesztők a tesztszervert is frissítették, ahol Gwen már szabadon kipróbálható, így természetesen tudjuk, hogy milyen képességei vannak.

Hirdetés

A sztori szerint Gwen egy játékbaba volt, akit egy erős mágia megelevenített. Egy hatalmas ollóval harcol, ami nagy segítségére lesz abban, hogy viszonylag távolról tudja levagdosni az ellenfelei jókedvét. A karakter egyébként nagyon sérülékeny, AP bónuszra épült sebzésosztó, így komolyan meggyűlhet a baja a lövészekkel. Szerencsére a képességeinek nagy része lehetővé teszi, hogy elkerülje vagy visszagyógyítsa a bekapott sebzést, és (közelharcos mértékeket nézve) messziről állhasson bosszút. A részletekről az alábbi videó mesél: 

A karakter egyébként nem tűnik egy kifejezetten könnyű választásnak, és bár sok minden változhat a tényleges megjelenésig, ez nem az a hős lesz, aminek minden trükkjét el tudjuk majd sajátítani egy-két meccs után.

Gwen várhatóan 2-3 héten belül fog befutni az éles szerverekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)