Hirdetés

Bemutatkozott Seraphine, a League of Legends legújabb bajnoka

|

Az új karakter hónapokig mesélt mindennapjairól a Twitteren, most pedig megmutatta azt is, hogy mit tud majd a Szurdokban.

Hirdetés

Seraphine bejelentése egy érdekes történet. Az egész azzal kezdődött, hogy nyílt egy Twitter fiók @seradotwav névvel, azt pedig egy Instagram és Soundcloud profil követte. Utóbbi azért, mert mint kiderült, Seraphine mindig is zenei pályáról álmodott, a K/DA debütálása pedig meg is adta a tökéletes lehetőséget a kitörésre. Elkészített egy POP/STARS feldolgozást és fel is töltötte a közösségi oldalaira.

Hirdetés

A művészlány ezután több dalt is feltöltött a Soundcloud fiókjára és csak úgy ontotta magából a fotókat, amiken ő és cuki cicája szerepelt. Még egy saját Spotify lejátszási listát is összerakott kedvenc zenéivel, amit megosztott a gyorsan gyarapodó követőtáborával.

Hónapokig jöttek a selfie-k, zenei apróságok és tweetek sokaságai. Persze nem egy valódi személyről van szó (bár a közösségi tartalmait nyilván egy valódi személy csinálta), hanem egy League of Legends karakterről, aki tegnap hivatalosan is bemutatkozott. Az alapformájában egyébként egy piltoveri idolról van szó, aki tehetségét az Idézők Szurdokának alsó ösvényén fogja megcsillogtatni.

Seraphine valóvilágbeli közösségi tartalmait a karakterrel együtt érkező Ultimate skinje ihlette. A karakterkinézet három formában mutatja meg, hogy Seraphine-ből hogy lett a laptopjába énekelgető zenészpalántából a K/DA egyik oszlopos tagja.

A karakter Ultimate kinézete 3250RP-be fog kerülni, ezért cserébe pedig megkapjuk Seraphine K/DA kinézetének első variánsát, illetve a többi verzió feloldásához szükséges küldetéseket. Ha azokat teljesítjük, akkor megszerezhetjük a kinézet második és harmadik variációit. A skinnel (skinekkel) együtt kapunk egy töltőképernyő keretet, ikonokat és egy emote-ot is.

Seraphine mára teljesértékű tagjává vált a K/DA bandának, így a Worlds 2020 döntőjével egy időben érkező albumban már az ő hangját is újra hallhatjuk majd. A karakter tényleges megjelenésének időpontja egyelőre nem ismert, de néhány héten belül biztosan befut majd az éles szerverekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)