Hirdetés

Bemutatkoztak a Cyberpunk 2077 alvilágát uraló bandák

|

A legkülönfélébb bűnözői csoportokkal akaszthatunk tengelyt a CD Projekt Red következő játékában.

Hirdetés

Túl vagyunk egy újabb informatív Night City Wire livestreamen, szám szerint a harmadikon, amelynek köszönhetően egy kicsit jobban megismerhettük Night City-t, a történetnek otthont adó helyszínek legfontosabbikát, továbbá kiderült a Cyberpunk 2077 gépigény is. Tartogatott azonban a CD Projekt Red számunkra még egy másik trailert is, amely a várost, és a környező vidéket egymás között felosztó, és riválisaikkal gyakran háborúba keveredő bűnbandákról tudhattunk meg néhány részletet.

Hirdetés

Érdekes módon 2077-ben is származás, bőrszín, esetleg érdeklődési kör alapján verődnek össze a törvényeket semmibe vevő csoportok, noha némelyik inkább tűnik amolyan véd- és dacszövetségnek. Utóbbira jó példa az éjszakai életben dolgozó hölgyeket tömörítő Moxes. Számos további banda színesíti a kínálatot; mint például a kibernetikus bővítményeket szüretelő Scavs, a krómnyalogatók gyülekezetének tartott Maelstrom, a becsületet legalább hírből ismerő Valentinos, az önmagukat alkotmány második kiegészítése által meghatározó 6th Street Gang tagjai, a netrunnereket tömörítő Voodoo Boys, az izomagyakból álló Animals és a feketepiacon nyerészkedő Tyger Claws.

Hasonló bandák territóriumára tévedhetünk, amikor elhagyjuk Night City határait, és van rá némi esély, hogy ha udvarias köszönéssel indítunk ahelyett, hogy lövöldözni kezdenénk, üzleti kapcsolatba kerülhetünk velük, sőt akár néhány megbízást is elvállalhatunk, ha bírjuk gyomorral. Az, hogy melyik csoporttal milyen viszonyt alakítunk ki, egyaránt jár rövid és hosszú távú következményekkel.

Nektek melyik társaság rokonszenves?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)