Hirdetés

Bemutatkoztak a Destruction AllStars karakterei

|

Közeleg a roncsderbis móka megjelenése, így a Sony megtesz mindent, hogy ne felejtsük el létezését.

Hirdetés

A Destruction AllStars egy PlayStation 5 exkluzív roncsderbis játék, ahol a célunk a többi verda kiiktatása lesz. A cím igazi különlegessége, hogy a karakterek a járgányaik felrobbanása után is részt vehetnek a meccsben a két lábukon rohangálva.

Ezt hozzáadjuk az egyébként meggyőző grafikai körítéshez és a mókás képességekhez, és egy igazán ígéretes koncepciót kapunk. A problémánk a játékkal, hogy a mai napig nem láttunk egyetlen igazi bemutatót sem, pedig már közel a megjelenés.

Hirdetés

Sajnos az új előzetes után sem változik a helyzet, mivel a legfrissebb videó nagyrészt a játszható karakterekről, és azok képességeiről szól. Nyilván van némi játékmenet a cuccban, de okosabbak nem lettünk egy-egy mérkőzés lefolyásával kapcsolatban.

A Destruction AllStars egyike lesz a PlayStation Plus februári, ingyenes játékainak, így aki fizeti az előfizetését, annak nem kerül majd semmibe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)