Hirdetés

Bemutatták a GeForce 7800 GT-t

|

Az nVidia bemutatta a világ jelenlegi leggyorsabb videokártya-családjának pénztárcakímélő változatát, a GeForce 7800 GT-t. A processzor ugyanazokra képes, mint a drágább GTX modellé, tehát támogatja a Shader Model 3.0-ás változatát, ezen kívül a HDR és SLI technológiákat is. A különbség a mag órajelében, valamint a pixel és vertex futószalagok számában mutatkozik meg. A GTX változat 24 shader és 8 vertex futószalagját 425 MHz-es magórajel és 550 MHz-es memória hajtja meg, míg a GT változatban ezek az adatok a következőek: 20 shader és 7 vertex szalag, 400 MHz-es mag- és 500 MHz-es memóriafrekvencia. Ennek köszönhetően a kártya ára "mindössze" 449 dollár, és már számtalan márkakereskedőnél kapható. A hetedik generációs GeForce chipek egyébként világszerte ötven díjat zsebeltek be, különösen a fent említett új technológiáknak köszönhetően.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)