Hirdetés

Bemutatták a Radeon X1800 GTO-t

|

Az ATI Technologies bemutatta a Radeon X1800 termékcsalád legújabb tagját, a Radeon X1800 GTO személyében. A kártya 12 pixel shader futószalaggal, 256 bites GDDR3 memóriainterfésszel, valamint 500 MHz-es mag-, illetve 1000 MHz-es memória-órajellel rendelkezik. Az R520-ra épülő chip emellett a többutas ShaderModel 3.0 architektúrát is támogatja, gyors dinamikus elosztással. Ehhez jön a 8 vertex futószalag, az 512 bites Ring Bus memóriavezérlő, valamint az Avivo technológia, amely nem párhuzamos videó és megjelenítő minőséget, H.264, HDTV támogatást, valamint 10 bites megjelenítést tartalmaz. A kártyán duál DVI található, s emellet hardveresen támogatja a HDR technológiát is. A korábban bemutatott X1800XL-hez képest annyiban különbözik, hogy néggyel kevesebb shader futószalaggal rendelkezik, s emellett jóval olcsóbb is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)