Hirdetés

Beowulf után a következő project: A Christmas Carol

|

Robert Zemeckis-szt a Beowulf kasszasikere arra buzdítja, hogy újabb 3D-s animációs filmet készítsen: a Christmas Carolt.

Hirdetés

Robert Zemeckis úgy látszik teljesen beleszeretett a 3D-s animációs filmek világába, ugyanis a Polar Express és a Beowulf után ismét egy hasonló technológiával elkészített mozin dolgozik. Ezúttal is híres sztárokat szerződtetett le a filmhez: többek között Jim Carrey, Gary Oldman, Tom Hanks és a Vissza a jövőbe két egykori sztárja: Christopher Lloyd és Michael J. Fox (aki szegény nagyon eltűnt, amióta kiderült, hogy Parkinson kórban szenved) is „szerepelnek” majd a teljesen CGI animációs technológiával készített filmben. Egyébként egy Charles Dickens novella adaptációjáról van szó (a magyar cím: Karácsonyi ének és 1843-ban jelent meg) illetve már több film is készült belőle. Érdekesség még, hogy Jim Carrey egyszerre négy szerepet is eljátszik majd: ő lesz Ebenezer Scrooge, illetve a „karácsony múltjának, jelenének és jövőjének szelleme”. Egyébként pedig Walt Disney rajzfilmről van szó, tehát a Beowulf után Zemeckis ismét a fiatalabb nézőket veszi célba…

christmas-carol-carrey-web4.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)