Hirdetés

Beperelte a Blizzard a mobilos Overwatch klón fejlesztőjét

|

Sok mindenből lehet pénzt csinálni a mobilos piacon, de a Blizzarddal nem érdemes ujjat húzni.

Hirdetés

Az Overwatch sikerén felbuzdulva számos játék próbált meg hasonló közönséget megszólítani, és míg néhányan ezt kreatív módon próbálták meg megtenni, mások beérték annyival, hogy lemásolják a Blizzard lövöldéjét.

Hirdetés

Így tett például a 4399 nevű csapat is, akik Heroes of Warfare néven dobták piacra az Androidon és iOS-en is elérhető játékukat, ami már első ránézésre is nagyon ismerős. A kezelőfelület, a pályák és a karakterek is egyértelműen az Overwatchból lettek átemelve apróbb módosításokkal.

A Blizzard ügyévedeinek ez felhívás keringőre, úgyhogy már meg is tették a szükséges jogi lépéseket, hogy az utolsó forintot is kipereljék a fejlesztők zsebéből. Ez egy olyan csata, amit nem nagyon lehet megnyerni a Blizzard ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)