Hirdetés

Berserk and the Band of the Hawk - rengeteg vér az új trailerben

|

Újabb traileren nézhetjük meg, hogy mire számíthatunk majd Guts véres történetének legújabb adaptációjában.

Hirdetés

Korábban már láttunk pár videót az Omega Force gondozásában készülő Berserk and the Band of the Hawk-ból, most pedig egy újabb adag felvételt szórt a nyakunkba a Koei Tecmo.

Az eredeti Berserk manga többek között arról híres, hogy eléggé véres csatákkal van megtöltve, így jól illeszkedik a tartalma az Omega Force játékokra jellemző játékmenethez. Az új trailerben megnézhetjük milyen, amikor nem Guts-ot irányíthatjuk, valamint az anime és a manga rajongói számára ismerős jelenetek is előkerülnek.

A Koei Tecmo emellett három reklámot és egy rövid jelenetet is megosztott a készülő játékból. A Berserk and the Band of the Hawk megjelenése február 24-én várható PC, PlayStation 3, PlayStation 4 és PlayStation Vita platformokon.

Nektek hogy tetszik?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)