Hirdetés

Berserk - megvan, mikor jön nyugatra az anime-feldolgozás

|

A Koei Tecmo egy csomó új screenshotot adott ki a Berserk játékfeldolgozásáról, amivel együtt elejtették a megjelenés dátumát is.

Hirdetés

A Koei Tecmo részeként működő Omega Force gyakorlatilag tökélyre fejlesztette a Dynasty Warriors sorozatban használt kaszabolós akciójáték formuláját, így több franchise tulajdonosa is megkereste a csapatot, hogy az ő IP-jüket is dolgozzák fel. A Hyrule Warriors, vagy éppen a Dragon Quest Heroes után a Berserk című anime a van soron.

A Warriors-sorozathoz hűen több játszható karakter lesz a Berserkben is (a sztori Guts és Griffith körül forog), de az eltérő harci stílusok mellett mágiát is használhatunk és némelyik karakter át is tud majd alakulni harc közben. A kiadó azt a viszonylag fontos infót sem hagyta ki a közleményből, hogy Európában is megjelenik a játék, méghozzá még idén ősszel. De gondoltak a vizuális ingerekre fogékonyabb gamerekre is, így az alábbi screenshotok is most futottak be és legalább olyan durvák, mint a legutóbbi trailer.

Mit szóltok az új képekhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)