Hirdetés

Berserk - újabb képek éreztek az anime hack-and-slashről

|

A Koei Tecmo lassan elkészül az animét feldolgozó Berserkkel. Friss gameplay videó egyelőre nem jelent meg, addig is be kell érni a legújabb képekkel.

Hirdetés

Az Omega Force legújabb játéka, a hack and slash Berserk idén októberben érkezik PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re (legalábbis Japánban, a PC-s megjelenésről pedig még ennyit sem tudni). Az E3-on már egy trailert is láthattunk.

A játék történetéről egyelőre nincs sok infó, csak annyi, hogy az azonos című manga-sorozatot követi, egészen a Golden Age Arctól a Hawk of the Millennium Empire Arcig.

A Dynasty Warriorshoz hasonlóan játékmenettel rendelkező Berserkről most újabb adag screenshotot mutatott meg meg a fejlesztő, érdemes ezekre is vetni egy pillantást az alábbi galériában.

Ezek is legalább olyan brutálisak és véresen látványosak , mint az eddig megismert trailerek és képek. Ti várjátok már, hogy befusson a Berserk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)