Hirdetés

Best of 2013 - kezedben a döntés

|

Év vége felé közeledünk, és ilyenkor mindenki bőszen szavaztatni kezd: vajon mi volt idén a legjobb és legrosszabb? A 2014/01-es GameStar gigantikus összefoglalóját a ti szavazataitok alapján rakjuk össze, kezdődjön a munka!

Hirdetés

Nekünk is van véleményünk (egész évben azt írjuk), de azt szeretnénk, hogy a januári GameStar magazinban a ti szavazataitok alapján álljon össze a rangsor.

A GameStar Best of 2013 virtuális gála tehát kezdetét veszi, itt a lehetőség, hogy válasszatok. Összesen 22 kategóriát versenyeztetünk (mindenhol 5 lehetőség vár titeket, ennyi előválogatást tartottunk, hogy ne legyen teljes káosz), ha gyorsan túl akartok esni az egészen, akkor ide kattintva máris lehet mindenre szavazni.

Persze minden nap visszatérünk majd a hírek között is, hogy ne felejtsétek el a lehetőségeket, ma a fejlesztők és kiadók közül csemegézünk.

Úgy gondoljuk, hogy idén ez az öt csapat kerülhet be a legjobbak közé, a Naughty Dog, a Rockstar North, a Crystal Dynamics, a Ubisoft Montreal és az Irrational Games vár arra, hogy ítéletet mondjatok.

Nem túl meglepő módon a fejlesztőkhöz általában kiadó is köthető, így most az idei sikerek bezsebelőit is versenyeztetjük: az Activision Blizzard, a Take Two (Rockstar + 2K Games), a Ubisoft, a Sony Computer Entertainment és az Electronic Arts áll a rajthoz, ti döntitek el, hogy melyik ér majd célba:

Holnap újabb versenyzőkkel térünk vissza, ha pedig egyszerre akarjátok letudni az egész éves szavazást, akkor a Best of 2013 oldal titeket vár, mondjatok véleményt az idei év legnagyobb játékairól és cégeiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)