Hirdetés

Best of 2013 - szavazz az év erőszakos játékára!

|

Ha az akciójátékok és FPS-ek kedvelői vagytok, bizonyára nem győztétek kapkodni a fejeteket idén - mondjátok el nekünk, hogy melyik volt a kedvencetek, hogy a segítségetekkel megszülethessen a GameStar toplistája!

Hirdetés

Mint azt tegnap beharangoztuk, idén is szavazhattok 2013 legjobb játékaira, hogy segítségetekkel összeálljon a 2014/01-es GameStarban publikálandó ezévi toplista, és ti mondhassátok el, mely játékok voltak a legérdemesebbek a megtisztelő címekre.

Továbbra is 22 kategóriában voksolhattok a GameStar Best of 2013 szavazás keretében, és persze idén sem maradhatott ki az akciójátékok és FPS-ek kategóriája. Nézzük is a jelölteket, nem igazán kell magyarázni, miért ezek kerültek a top 5-be (bár tény, hogy sokat vitáztunk rajta).

Amilyen erősen startolt, olyan erősen folytatódott 2013, és bár Watch_Dogsot nem kaptunk idén, még így is a szokottnál magasabb volt a sandbox játékok száma. Nem volt kérdés, hogy a Grand Theft Auto V-nek helye van a listán, a nagyon kellemes meglepetésként berobbant Assassin's Creed IV: Black Flagre szintén mindannyian igennel szavaztunk, és a Saints Row IV is hozta az elvárt minőséget. Ezen három sandbox mellé állt be a Naughty Dog gyermeke, a The Last of Us, és az év kétség kívül legjobb rebootja, a Tomb Raider. Mindet nagyon szeretjük, de csak egy győzhet, a végső ítéletet ti mondhatjátok ki.

Az FPS-ek kategóriájának élmezőnyében ismét nagyon szoros volt a verseny, bár idén leginkább már régóta népszerű franchise-ok kaptak folytatást. Egy év kihagyás után újra kaptunk egy Battlefieldet, a papírforma szerint megjött az új Call of Duty, a Ghosts is, illő módon a PlayStation 4 megjelenésével egyidőben jött a Killzone: Shadow Fall, a Metro: Last Lighttal méltó folytatást kapott a Metro 2033, a BioShock Infinite jelölését pedig nem is kell részleteznünk. Jó volt idén lövöldözni, na.

Ne feledjétek, a Best of 2013 oldalon más kategóriákban is szavazhattok, úgyhogy ha még nem mondtátok el, szerintetek mi érdemelne díjat, ne késlekedjetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)