Hirdetés

Beszüntette működését a Free Radical Design

|

Bezárt a Free Radical Design fejlesztőstúdió, alkalmazottaikat lelakatolt ajtók és totális értetlenség fogadta.

Hirdetés

A Free Radical Design alkalmazottjai utolsó vállalati megbeszélésüket és ünnepi vacsorájukat legnagyobb meglepetésükre egy csinos hotelben tartották és fogyasztották, mivel munkahelyük lelakatolt ajtaján esőáztatta üzenet fogadta őket, miszerint hamarosan kellemetlen fordulatot vesz karrierjük és szállodába való megérkezésük után vegyenek magukhoz legalább két-három búfelejtető rövidet. Vagy valami ilyesmi, lényegtelen. Ellenben nem lényegtelen a Free Radical Design bezárása. A GamesIndustry.biz hírszerzői és számos forrás szerint, ma reggel felfüggesztette tevékenységét az angliai független fejlesztőstúdió, melynek öltönyös-nyakkendős vezetői már elhagyták az elsüllyedt hajó fedélzetét. Gőzerővel dolgoztak a TimeSplitters negyedik epizódján, valamint a LucasArts számára új Star Wars Battlefront játékon ügyködtek, valamint néhány bejelentetlen projekten. Egy hónappal ezelőtti nyilatkozatukban mindenkit megnyugtattak kedvező helyzetükről és nem létező problémáikról, azonban gondjaik már jóval korábban kezdődtek. Hónapokkal ezelőtt elvesztették Battlefront projektjüket (talán a Rebellion szerezte meg), valamint képtelenek voltak kiadót találni a TimeSplitters 4-nek.

TimeSplitters 4 - Nehéz kiadót találni?

timesplitters4.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)