Hirdetés

Bethesda - jön idén egy még be nem jelentett játék

|

A Dishonored: Death of the Outsider, a The Evil Within 2, a Doom VFR, a Skyrim VR és a Fallout 4 VR mellé készül még valamivel a Bethesda.

Hirdetés

Frissítés: Közben Hines elkezdett tagadni, ami jelentheti, hogy az orrára koppintottak, de azt is, hogy csúszik a projekt, amiről úgy gondolta, még idén megjelenhet.

Korábban írtuk: Pár éve már rendszeresen tart sajtótájékoztatót az E3-on a Bethesda, és általában meg tud tölteni a bejelentésekkel egy órát. Most mégis kimaradt egy játék.

Hirdetés

A PAX West során Pete Hines marketing alelnökkel készített interjút a Tek Syndicate, ebből tudtuk meg, hogy egy meglepetéssel készülnek az idei évre, amiről egyelőre nem akartak beszélni. Ez azért érdekes, mert az E3 után például a gamescom is megfelelő alkalom lett volna a bejelentésre. Részleteket nem közölt, de tekintve, hogy már nincs sok hátra az évből, valószínűleg nem egy AAA játékról, hanem inkább egy mobilos címről van szó. A Fallout Shelter sikerét látva meglepő lenne, ha nem csinálnának valami hasonlót.

Egyébként ugyanebben a videóban (amit a fenti linken láthattok) nem sokkal később elhangzik, hogy megpróbálták a Skyrimet kenyérpirítóra portolni, de nem elég a GPU, úgyhogy most a mikróval kísérleteznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)