Hirdetés

Egy rejtélyes, Falloutra utaló Bethesda-játék bukkant fel az Amazonon

|

Egy rövid videó csigázta fel a rajongókat.

Hirdetés

Nem kizárt, hogy még idén kapunk egy új Bethesda-játékot, de azért egy remaster kiadás jóval valószínűbbnek tűnik. Persze csak akkor, ha bármi valóságalapja van az alábbiaknak. 

Hirdetés

A napokban ugyanis egy ismeretlen Bethesda-játék átmeneti adatlapja került listázásra az Amazon web-áruházában. A "placeholderek" azóta törölve lettek, ám egy Wario64 nevű Twitter-felhasználó megörökítette a rejtélyes termékoldalakat:

A leírás egy PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re készülő játékra utal, amik a rövid ideig elérhető információk alapján három különböző kiadásban jelenhetnek meg. Mindhárom kiadás egy 60 dolláros árcédulával és december 31-ei megjelenési dátummal került fel az Amazonra - ezek viszont csak az Amazon alapvető beállításai, így szinte biztos, hogy egyik adat sem tükrözi a valóságot.  Az év utolsó napját akkor szokták megadni ilyen esetekben, ha még nincsenek birtokában a pontos dátumnak, az pedig teljesen kizárt, hogy a különböző verziók ugyanannyiba kerüljenek. 

Az egyetlen nyom, amin elindulhatunk a titokzatos játék felfedéséhez egy rövid videó, amit a játék terméklapjához csatoltak:

A videón egy visszaszámlálást láthatunk, ami elég erősen az eddigi Fallout-játékok stílusára és hangulatára emlékeztet, viszont annak fényében, hogy mindössze pár hónapja jelent meg a franchise legújabb "üdvöskéje", több mint meglepő lenne, ha máris jönne egy számozott folytatás.

Egy fokkal valószínűbb, főleg a mai trendeket figyelembe véve, hogy esetleg egy Fallout 3 vagy Fallout: New Vegas remaster van úton, a mai sztenderdekhez felskálázva - már ha erre egyáltalán képes még a Creation Engine. Persze, abszolút benne van, hogy feleslegesen találgatunk, és valami teljesen újjal lepi meg a rajongókat a Bethesda, illetve egy az sem kizárható, hogy egyszerűen az Amazon hibázott. 

Mit gondoltok, mi lehet készülőben a csapatnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)