Hirdetés

7 játékon is dolgozik a Bethesda

|

A kiadó igencsak belehúzott, ráadásul nem is akarják elaprózni a dolgot: Todd Howard szerint az új projektek nagyobbak, mint bármi, amit korábban tettek le az asztalra.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a Bethesda idei E3-as sajtótájékoztatóján sem fogunk unatkozni, Todd Howard ugyanis elmondta, hogy összesen 7 projekten dolgoznak, amelyek jelenleg különböző fejlesztési stádiumokban járnak. Azt ugye tudjuk, hogy jön a Fallout 4 VR és a Skyrim Switch portja, de ezeken felül is lesz idén izgalom.

Mindig rengeteg dolgot csinálunk egyszerre, és ha megvan a lendület, akkor kezdünk el egy dologra koncentrálni.

- mondta Howard, utalva ezzel a Fallout Shelterre, amit több mint 75 millióan töltöttek le a megjelenés óta. A kiadónál egy újabb mobilos címen is dolgoznak, de természetesen megtartják a már ismert formulát is. Howard szerint két még be nem jelentett cím azért más lesz, mint amit eddig megszoktunk, de még mindig azon játékok sorát erősítik, amelyekről egyértelmű, hogy a Bethesda műhelyében készültek. Ezeket a kiadó szeretné még a The Elder Scrolls 6 előtt leleplezni.

Kíváncsian várjuk, milyen meglepetésekkel szolgál idén a kiadó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)