Hirdetés

Hétfőn bejelent valamit a Bethesda

|

Elég jó tippünk van arra, hogy mi lesz, de a teaserek láttán még semmi nem biztos.

Hirdetés

A napokban kiszivárgott a Walmart Canadán keresztül egy rakás, várhatóan az E3-on bemutatkozó játék neve. Köztük volt a Rage 2 is, amire a hivatalos csatorna, a Bethesda, és Pete Hines is reagált Twitteren valami vicceset, gyakorlatilag beleállva abba, hogy igen, a játék készül.

Hirdetés

Ezt valószínűleg azért tették meg ilyen bátran, mert napokon belül hivatalosan is leleplezik. A Bethesda két képet tett közzé, egyet a Big Ben óratornyáról, egyet pedig egy űrrakétáról. A kettőben a közös, hogy ahogy a RAGE borító hibáira rámutató képen, itt is domináns a rózsaszín, valamint hogy míg az óramutatók 5:14-et mutatnak, a rakétán jól látható az 5-14 felirat.

Született még egy tweet, mely egy kereszteződést mutat. Ebben én hirtelen nem látom az 5-14-et, vagy bármi más utalást, de az internet úgyis kitalál valamit.

Ez utóbbinál egyébként nagyon ügyesen beszállt a T-Mobile is a mókába választweetekkel, ha már a cég jellegzetes színét használják.

Persze elképzelhető, hogy nem a Rage 2 első részleteit ismerjük majd meg, hanem a Prey DLC-ről mondanak ezt-azt, vagy a régóta pletykált Starfield RPG-ről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)