Hirdetés

Nem a Fallout 4 készül a Bethesdánál

|

A Bethesda következő nagy dobásából nyújt ízelítőt egy, a minap feltöltött teaser, amely nehezen értelmezhető, így fogalmunk sincs, melyik franchise fog új epizóddal bővülni.

Hirdetés

A Bethesda már egy héttel ezelőtt megszellőztette, hogy a közeljövőben nagy bejelentésekre számíthatunk tőlük, de nem gondoltunk volna, hogy ilyen hamar kezdetét veszi a marketinghadjárat.

A cég igyekszik nyomatékosítani a játékosokban, hogy hamarosan valami szenzációra számíthatnak, ehhez pedig elengedhetetlen egy semmitmondó teaser, ami több kérdést hagy maga után, mint amit megválaszol. Az öt másodpercet felkaroló kedvcsinálóban (alább) egy szögesdrót és egy forgó bakelitlemez mellett nem sok mindent találhatunk, de a szemfülesebb rajongók tudni vélik, hogy a háttérben Johann Sebastian Bach egyik örökbecsű műve hallható.

A teaser debütálása után rögtön megindultak a találgatások, a legtöbben rögtön egy Fallout 4-et vízionáltak, de a Bethesda kötelékébe tartozó Pete Hines a minap twitteren közölte, hogy szó sincs erről. További találgatások szerint egy új Wolfenstein játék, esetleg a Shinji Mikami-féle Project Zwei nevű túlélőhorror jöhet szóba, de olyan is akad, aki a Prey 2 feltámadására tippelt. Akárhogy is, a Bethesda hamarosan végérvényesen lerántja a leplet a misztikus projektről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)