Hirdetés

Megnyílt a BethesdaNet, tele van exkluzív tartalmakkal

|

A Bethesda saját közösségi gyűjtőoldala már látogatható, és rengeteg exkluzív tartalmat találhattok ott kedvenc játékaitokhoz.

Hirdetés

Pete Hines érintőlegesen említette a BethesdaNet platformot az E3 alatt, de eddig nem igazán láthattuk, hogy mit értenek „közösségi gyűjtőoldal” alatt. Mára már teljesen működőképes a site, így bepillantást nyertünk a szolgáltatásba.

Jelenleg még “csak” exkluzív tartalmakat olvashattok rajta a Dishonored 2, a DOOM, a Fallout 4 és a Fallout Shelter címek kapcsán, de a jövőben tele lesz cikkekkel, leírásokkal, hírekkel, és a fórumok is beindulnak majd, főleg ha a srácok befejezték a korábbi rendszer átültetését a BethesdaNet-re.

Innentől mindenki megtalálja majd szeretett címével kapcsolatos izgis apróságokat, és lesz hol kibeszélni ezeket. Természetesen minden fontos újdonságot leközlünk majd itt a GSO-n, de aki szeretné a Bethesda szájából hallani a friss infókat, annak erre tessék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)