Hirdetés

Steamre jön a DOOM Eternal és a Bethesda többi játéka

|

A kiadónak nem annyira jött be ez az exkluzivitás dolog, így a megjelenő játékaikat a Valve platformján is elérhetővé teszik, sőt, áthozzák a Fallout 76-ot is.

Hirdetés

Ha a Fallout 76 fantasztikusan sikerül, az megágyazhatott volna a Bethesda idei megjelenéseinek. Ha sikerült volna több millió ember gépére felvarázsolni a Bethesda Launchert, most valószínűleg arról írnánk, hogy a Rage, Wolfenstein és DOOM rajongók kezdhetik is tölteni a klienst.

Hirdetés

De nem így lett, sok embernek feláll a hátán a szőr, ha a Fallout 76-ra vagy a Bethesda Launcherre kell gondolnia. Minden bizonnyal ezért döntött úgy a kiadó, hogy a Rage 2, a Wolfenstein: Youngblood, a Wolfenstein: Cyberpilot, és a DOOM Eternal nemcsak itt, hanem a Steamen is elérhető lesz. Sőt, még idén átköltöztetik a Fallout 76-ot is.

Persze az elmúlt időszak eseményei után nem lennénk meglepve, ha két héttel a megjelenés előtt bejelentenék, hogy Epic Games Store exkluzívok lesznek a játékaik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)