Hirdetés

Nem csak a Doom és a Wolfenstein jön majd Switchre

|

A Bethesda elárulta, hogy miért is jelenik meg ez a két játék a Nintendo Switchre, és hogy mik a terveikkel a platformmal kapcsolatban.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Bethesda bejelentette, hogy a Wolfenstein II és a Doom is meg fognak jelenni a Nintendo Switchre, ami egyrészt nem meglepő, hiszen a cég szereti újra és újra kiadni a sikerjátékait, másrészt azért annyiban érdekes, hogy nehéz felmérni mekkora igény van az ilyen jellegű játékokra a Nintendo elsősorban családbarát platformján.

Pete Hines egy interjúban beszélt a Nintendo Switchen való megjelenésről és arról, hogy hogyan is képzelik el a jövőjüket a platformon:

"Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a Nintendóval és nem csak arról a két játékról, ami jelenleg készül, hanem az egész megközelítésünket illetően: tudni szeretnénk, hogy szerintük mik a bevett gyakorlatok, mi működik igazán jól, és hogy mi tetszik nekik abban, amit mi hozunk a platformra. Nyilván nagyon izgatottak vagyunk emiatt a két játék miatt, de nem csak ezek fognak megjelenni a Switchen. Szeretnénk, ha ez egy hosszabb távú kapcsolat első lépése lesz a Nintendóval és az ő rajongóikkal."

Hines azt is elárulta, hogy számára a The Legend of Zelda: Breath of the Wild volt az, ami igazán bebizonyította, hogy a Nintendo Switchen is van igény nagyobb, összetettebb játékokra, amelyekben a felfedezéséé a főszerep:

"Már nagyon rég dolgoztunk utoljára Nintendo platformmal. A Breath of the Wild elképesztő sikerével fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy ha az emberek szeretik a nyitott RPG-ket, akkor talán érdekelné őket a Skyrim."

Ebben természetesen van igazság, viszont ettől függetlenül kérdéses, hogy a Doom és Wolfenstein erőszakosabb megközelítése mennyire működik majd jól a Nintendo platformján. Nektek hogy tetszik az ötlet? Milyen játékot látnátok szívesen a Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)