Hirdetés

Ez lehet a Bethesda egyik E3-as bejelentése

|

Megjelent a kiadó Twitter csatornáján egy kép, amin nem nehéz észrevenni az utalásokat.

Hirdetés

Az idei évben is tart egy előadást a Bethesda az E3-on, azonban nehéz megtippelni, mire számíthatunk. A tavalyi évet eléggé meghúzták, jött új Dishonored, The Evil Within, Wolfenstein és Prey is, de egy Falloutnak, egy The Elder Scrollsnak vagy akár egy Doomnak tudnánk örülni idén.

Hirdetés

Pár hete már tease-elgeti a kiadó, hogy DLC-t kap a Prey, és nagyon úgy néz ki, ezt az E3-on mutatják be. A most megjelent kép először részben letakargatva, majd cenzúra nélkül volt látható Twitteren, és a cenzúrázatlan változaton több helyen is megjelenik a 2018. június 10-ei dátum. A konferencia ugyancsak ezen a napon lesz (amerikai idő szerint), így szinte garantált, hogy a kiegészítő rosszabb esetben bemutatkozik, jobb esetben meg is jelenik aznap. 

A képen egyébként láthatók még utalások a TranStar riválisára, a Kosma Corp-ra, valamint a Holdra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)