Hirdetés

Bethesda: évente akár egy játék is elég

|

Pete Hines, a Bethesda PR és marketing osztályának alelnöke szerint a minőség fontosabb a mennyiségnél, vagyis ők nem olyanok, akik arra mennek rá, hogy minél több címet kiadjanak.

Hirdetés

Hines erről a QuakeCon-on nyilatkozott, véleménye szerint a Bethesda nem az a kiadó, amely agresszívan növekedni akar, minden áron elárasztani a piacot termékeivel.

"Abban biztosak vagyunk, hogy mi nem akarunk olyan kiadó lenni, amely évente 20-30 játékot dob piacra. Ez a mentalitás nem jellemző ránk. Mi inkább kevesebb, de prémium kategóriás címre fordítjuk minden figyelmünket, még akkor is, ha ebből akár csak egy van egy évben. Vagy kettő, három, nem számít, teljes erővel támogatjuk az adott projektet, hogy a lehető legjobb legyen a végeredmény. Aztán újra és újra nekivágunk" - magyarázta Hines.

A Bethesda égisze alatt készül jelenleg a Wolfenstein: The New Order, a The Evil Within, valamint az Elder Scrolls Online (mind 2014-re lett ígérve, vagy oda csúszott), és várhatóan Doom 4, valamint a Prey 2 is remélhető tőlük egyszer majd. Remélhetőleg azért nem évente csak egy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)