Hirdetés

Fallout 4 - a bejelentés felrázta a korábbi részek eladásait

|

A Fallout 4 bejelentése nem csak megrengette az internetet, de ahhoz is meghozta a rajongók kedvét, hogy egy kicsit visszatérjenek a népszerű elődökhöz.

Hirdetés

Biztosan ti is emlékeztek arra a néhány nappal ezelőtti kis történésre, amikor konkrétan az egész internet megbolondult. Nem történt semmi szokatlan, egész egyszerűen bejelentették az évek óta várt Fallout 4-et, a trailer láttán pedig még a legcinikusabbaknak is könnybe lábadt a szeme. Most kiderült, hogy ennek hatására nem csak az új, de a régebbi részek iránt is nagy lett az érdeklődés.

Persze azért várható volt, hogy a bejelentés hatására sokan visszatérnek majd egy kicsit nosztalgiázni (vagy akár pótolni, akinek kimaradt), de azért még ennek tudatában is meglepő sebességgel vette át az uralmat a sorozat az Amazon eladási listáin.

Nem olyan régen a Fallout 3 és a Fallout: New Vegas még éppen bejutott az első 20 helyezett közé, legutóbb viszont voltak akik a hatodik helyezés környékén is látták az Amazon Movers and Shakers listáján. Persze ezt a listát óránként frissítik, szóval ne lepődjetek meg, ha nem látjátok akkor, amikor megnézitek.

A Fallout 4 megjelenés egyébként idén várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti is előkapjátok addig a korábbi játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)