Hirdetés

Fallout 4 - zseniális dolgokra képes a karakterkészítő

|

A Fallout 4 rögtön a megjelenés után beindította a mémgyárat, ugyanis a játékosok ismert emberek arcával kezdtek el barangolni.

Hirdetés

Mindig is tudni akartad, hogy mit tenne Walter White, Geralt vagy esetleg Taylor Swift, ha a Fallout bizarr pusztaságában kötnének ki? Most akár ki is derítheted, hiszen a Fallout 4 zseniális karaktergenerálójának segítségével szinte bármilyen arcot összeállíthatunk, a rajongók pedig rögtön neki is ugrottak, hogy néhány ismertebb arcvonást vigyenek el a játékba.

Összeszedtük a legmenőbb, legjobban sikerül alkotásokat, ebben a gyűjteményben valószínűleg mindenki talál magának ismerős arcot, hiszen a marcona Geralttól kezdve a szarkasztikus humoráról ismert Louis CK-ig mindenki megtalálható benne.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

McNulty (Drót)

John Wick

Walter White

Ríviai Geralt (The Witcher)

Trevol Philips (Grand Theft Auto V)

Nigel Thornberry

The Boss (Metal Gear Solid 3)

Taylor Swift

Shepard parancsnok (Mass Effect)

One Punch Man

Louis CK

Kanye West

Joel (The Last of Us)

Hulk Hogan

Hank Hill (King of the Hill)

Fry (Futurama)

Gordon Freeman

John Cena (ez mondjuk Photoshop, de értékeljük a próbálkozást)

Bruce Campbell

Beavis és Butthead

David Beckham

Peggy Carter (Marvel)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)