Hirdetés

Fallout 4 - konzolon is megnehezítik a dolgunkat

|

Nem is kellett olyan sokat várni, hogy az újdonságok a konzolos Fallout 4 rajongókhoz is eljussanak. Itt az 1.5-ös patch egy csomó érdekességgel.

Hirdetés

Alig több, mint egy hete jelent meg PC-n a Fallout 4 1.5-ös verziószámú frissítése, ami egy új játékmóddal toldotta meg a játékot. Akkor még nem tudtuk konkrétan, hogy a konzolos fronton mikor érkezik meg az update, de a várakozásnak ezennel vége.

A frissítés kijavított rengeteg bugot, hozzáadta a hamarosan érkező Far Harbor kiegészítő támogatását, viszont egyértelműen a legfontosabb feature a Survival mód, ami egy új nehézségi szintet tesz hozzá a játékhoz.

Ezen a szinten nincs gyors utazás, csak akkor menthetünk amikor alszunk és úgy általában véve az egész világ sokkal veszélyesebb lesz.

Akik eddig esetleg túl könnyűnek érezték a játékot, azoknak mindenképpen érdemes lesz tenni az újabb próbát vele.

Egyébként nagyon érdekes, hogy a Dark Souls sikere mennyire felkeltette újra az érdeklődést a kegyetlen nehézségű játékok iránt. Ti mit szóltok? Kipróbáljátok a survival módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)