Hirdetés

Új Fallout játékot lengetett be a Bethesda?

|

Az egyelőre még nem tiszta, hogy folytatásról vagy egy korábbi rész felújított kiadásáról van-e szó.

Hirdetés

Számítottunk rá, hogy a Bethesda készül még valamiféle nagy meglepetéssel az E3-ra, de a jelek szerint egy újabb nagy bejelentést megejtettek már a show előtt.

Hirdetés

Korábban ugyebár a Rage 2-t jelentették be, pár perce pedig egy olyan tweetet tettek közzé, amelyet látva egyszerre pattant fel a székből a világ összes Fallout-rajongója:

Bizony, teljesen egyértelmű, hogy melyik játéksorozatra utalhat ez a monoszkóp, azon viszont még törhetjük a fejünket, hogy egészen pontosan milyen irányba is megy tovább a Fallout széria. Legjobban talán egy Fallout 5-nek örülnénk, de ugyanígy elképzelhető az is, hogy a Fallout 3 remastered kiadását fogjuk megkapni. 

Számotokra melyik okozná a nagyobb boldogságot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)