Hirdetés

Mindenünket ellophatják a hackerek a Fallout 76-ban

|

Továbbra is nehéz az élet a Fallout 76 világában. A hackerek ezúttal a játékosok tárgyaira pályáznak, és sajnos a bugoknak köszönhetően nincs túl nehéz dolguk.

Hirdetés

Bár vannak pillanatok, amikor már végre úgy tűnik, hogy a Fallout 76 megtalálja a kiutat a sötét alagútból, amelyben már megjelenése óta folyamatosan bolyong, sajnos újra és újra előkerül valami katasztrófális baklövés, ami gátat szab a játék megváltásának, legyen szó rettenetes bugokról vagy bizarr üzleti döntésekről.

Hirdetés

Ezúttal a hackerek igyekeznek minél inkább elrontani a játékot másoknak, ugyanis a /r/Fallout76 subredditen kiderült, hogy egy új csalás segítségével el lehet lopni egy másik játékos összes tárgyát. A trükkhöz nem kell semmilyen kontaktus, elég, ha a hacker a közelében van annak, akit le akar húzni, ami azt jelenti, hogy nem lehet biztosan tudni, hogy mikor fog velünk kiszúrni valaki. Egyelőre nincs információ arról sem, hogy a hiba mikor kerül javításra, így a játékosok azt javasolják egymásnak, hogy inkább ne is játszanak publikus szerveren, amíg a hack működőképes:

"Mivel nem tudni, hogy egy játékos használja-e a hacket, ezért csak az tud biztosra menni, aki nem játszik publikus szervereken. Ha neked, vagy valamelyik ismerősödnek van Fallout 1st előfizetése, akkor érdemesebb lehet egy ideig privát szervereken játszani, ha pedig csak publikus szerverekhez tudsz hozzáférni, akkor a legértékesebb felszerelések talán jobb helyen vannak egy tárolóban."

Sokat elárul a Fallout-rajongók elhivatottságáról, hogy még ennyi incidens után is hajlandóak kitartani a játék mellett. Ugyanakkor reméljük, hogy a Bethesda nem fog visszaélni ezzel a lelkesedéssel és mihamarabb orvosolja az ilyen hibákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)