Hirdetés

Úgy tűnik, a Fallout 76 új NPC-i kifosztják a halott játékosokat

|

Mégsem volt olyan jó ötlet NPC-ket pakolni a Bethesda játékába?

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a hírhedt Fallout 76 sokat javult megjelenése óta, és a Wastelanders kiegészítő is érdemben tudott változtatni az alapvetően nem épp tökéletes koncepción. Végre megtelt élettel a játék, felbukkantak az NPC-k, akik azonban a jelek szerint nem a világ legcukibb figurái, ugyanis elveszik a fegyvereidet, és soha a büdös életben nem adják vissza.

Hirdetés

Appalachia új lakói eléggé enyves kezűek; sok játékos arról számolt be, hogy a Riding Shotgun és Radiation Rumble eventek során az NPC-k loptak tőlük. Egészen pontosan arról van szó, hogy miután a játékosok meghaltak, az újjáéledést követően megdöbbenve látták, hogy legjobb fegyvereik és összes töltényük az NPC-khez került. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy halálunk után az NPC-k kilootolnak minket, és mivel van ízlésük, a legjobb cuccokat zsebelik be. Ez már csak azért is pofátlanság, mert erre más játékosok sem képesek a Fallout 76-ban.

Az alábbi videóban egy ilyen esetet láthattok. Nagyjából az első perc vége felé a játékos meghal, majd miután visszatér holttestéhez, megdöbbenve tapasztalja, hogy gatling plasma gunjának nyoma veszett. Ezzel párhuzamosan pedig, lássatok csodát, Marion Copeland NPC kezében ott virít a puska. 

A dolog azért is különösen bosszantó, mert a küldetés során az NPC nem tud meghalni, vagyis esélyünk sincs arra, hogy kölcsönkenyér visszajár alapon mi is elszedjük tőle a puskánkat, miután fűbe harapott. Ennek a fegyvernek búcsút kell inteni. 

Ti találkoztatok hasonló esettel a Fallout 76-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)