Hirdetés

Fallout 76 - visszakérhetik a pénzüket a PC-sek

|

Egyes játékosok arról számoltak be, hogy a Bethesda akár 24 óra játékidő után is hajlandó volt visszatéríteni a Fallout 76 árát, amennyiben valóban elégedetlenek az élménnyel.

Hirdetés

Az első bejelentést követően még talán azt is lehetne mondani, hogy ígéretesnek tűnt a single player gyökerektől eltávolodó Fallout 76, viszont a bétateszt után sokakban felmerült a kérdés, hogy mennyire érdemes sokat várni a Bethesda ambiciózus játékától. Sajnos a megjelenést követően sem javult a hangulat, ugyanis a véglegesnek szánt verzió technikailag nem tud sokkal többet a béta változatnál, arról már nem is beszélve, hogy maga a játék sem lett túl izgalmas.

Hirdetés

Értelemszerűen sokan szeretnék visszakapni a pénzüket a hatalmas csalódást követően és most néhány fórum poszt alapján úgy tűnik, hogy lehet remény, ugyanis az egyik játékos elmondása szerint könnyedén vissza tudta igényelni a Fallout 76 árát:

"Vissza tudtam kérni a pénzt még úgy is, hogy 24 órát játszottam vele. Annyit mondtam, hogy elégedetlen voltam a sok bug és a rossz teljesítmény miatt és elég gyorsan elfogadták az indoklást. Csak gondoltam szólok."

- írta az egyik játékos. 

A közösségben természetesen egyértelműen felmerült a kérdés, hogy ez a lehetőség milyen hatással lesz majd az eladásokra és sokan úgy gondolják, hogy a visszatérítési hullám akár odáig is elfajulhat, hogy a Bethesda esetleg meggondolja magát és elutasítja a kérelmeket. Persze kérdéses, hogy ilyesmit megtennének-e, hisz talán ők is belátják, hogy ezzel csak tovább vágnák maguk alatt a fát, de ugye nem ez lenne az első alkalom, hogy egy nagyon nagy cég rettenetes döntéseket hoz.

Ez az egész "visszatérítősdi" persze csak a PC-s verzióra vonatkozik, hiszen csak azt irányítja közvetlenül a Bethesda, viszont a konzoltulajdonosok részéről is érdemes lehet felvenni a kapcsolatot a Microsoft vagy a Sony ügyfélszolgálatával, hátha ott is él ez a lehetőség.

Ti mit gondoltok? Próbáltátok már a játékot vagy esetleg meg is vettétek a végleges változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)