Hirdetés

Egy futurisztikus város lesz a Fallout 76 következő helyszíne

|

A Bethesda bemutatta, hogy milyen új helyekre kalauzol majd el minket az idén megjelenő Wastelanders kiegészítő.

Hirdetés

Bár a Fallout 76 még mindig nagyon nehézkesen akar épkézláb játékká alakulni, a Bethesda azért igyekszik figyelni a kritikákra és ezeknek megfelelően még tavaly bejelentették a Wastelanders nevű kiegészítőt, amely a legnagyobb hiányosságokat igyekszik pótolni. Az emberi NPC-k és új küldetések mellett új helyszínek is érkeznek majd, melyek közül egyet most elénk is tárt a Bethesda.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat egy blogbejegyzésben mutatta be a Watoga Underground nevű különös helyet, amely a történet szerint egy reményteli projekt volt, mielőtt véletlenül ráesett néhány atombomba:

"Watoga, A Jövő Városa egy egy óriási metropolisz, ahol az utcákon nincsenek illegálisan parkoló autók, forgalom vagy balesetek. A város egy hatalmas automatizált garázsra épül, ahol a városlakók bármikor lerakhatják az autóikat, amíg nincsen rájuk szükség."

A háború után persze a város sorsa nem pont úgy alakult, ahogy a tervezői elképzelték és a játék idején már banditák lakják a parkolónak szánt komplexumot. A csapat ugyan megosztott néhány screenshotot az új helyszínről, de azt még nem árulták el, hogy pontosan mikor is jelenik meg a Wastelanders.

Adtok majd egy újabb esélyt a játéknak, miután megjelenik a kiegészítő? Vagy halott lovat ne rugdossunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)