Hirdetés

Fallout: New Vegas - mostantól rombolható a környezet

|

A moddereknek sikerült egy újabb remek ötlettel megspékelni a Fallout: New Vegas poszt-apokaliptikus őrületét.

Hirdetés

Sajnos Fallout 4 az továbbra sincsen (vagy legalábbis mi nem tudunk róla), de azért a modderek jó szokásukhoz híven igyekeznek fenntartani az érdeklődést a sorozat régebbi epizódjai iránt. Míg a Fallout: Lonestar csapata a játék történetéhez szeretne hozzátenni egy új fejezetet, addig a Destruction Overhaulért felelős őrült zsenik a játékmenetet próbálták meg egy kicsit szórakoztatóbbá és hitelesebbé tenni.

Igazság szerint nem egy túl bonyolult koncepcióról van szó, hiszen ez a Fallout: New Vegas mod nem csinál mást, csak egyszerűen rombolhatóvá teszi a környezetet a játékban. Nyilván egy egész házat nem lehet a földdel egyenlővé tenni, viszont az egyes belső terek teljesen szétrombolhatóak, aminek a lakók természetesen nem nagyon örülnek és míg káoszt okozni nagyon jópofa, azért arra is érdemes odafigyelni, hogy amit egyszer tönkrevágtunk, az véglegesen úgy is marad. Nem meglepő módon.

Akinek bejön az ötlet, az innen tudja letölteni a módosítást. Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc Fallout: New Vegas modotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)