Hirdetés

Kiszivárgott a Bethesda Trónok harca játéka?

|

Mindig is szerettél volna egy Skyrim méretű Trónok harca játékot? Lehet, hogy álmaid most valóra válnak.

Hirdetés

Todd Howard már az év elején megerősítette, hogy a Bethesda számos nagyobb projekten is dolgozik, köztük két olyanon, ami még a tőlük megszokott méretű open world csodák közül is kimagaslik. Lehet, hogy most lebukott az egyik.

A Target weboldalára került fel egy be nem fejezett oldal, amit természetesen azonnal le is vettek az illetékesek, de a NeoGAF őrszemeinek ez a kevés idő is elég volt ahhoz, hogy felfedezzék a dolgot. Az oldalon a Bethesda: Game of Thrones felirat olvasható, és bár semmi nem erősíti meg, hogy egyáltalán videojátékról van szó, azért elég meglepő lenne, ha Drogon formájú mamuszt vagy Tyrionos ivókupát dobna piacra a Fallout és a The Elder Scrolls játékok kiadója.

A Focus Home Interactive gondozásában néhány éve már készült egy Trónok harca RPG, amit azóta is próbálunk elfelejteni, így a témában a legjobb alkotás a Telltale-féle kalandjáték, de ez is elmaradt attól a színvonaltól, amit tőlük megszoktunk. 

Persze az is lehet, hogy pusztán valamilyen félreértés történt, de ha valaki, akkor a Bethesda képes rá, hogy összehozzon egy grandiózus RPG-t Westeroson.

Ti mit gondoltok a dologról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)