Hirdetés

A Bethesda pár éve még nemet mondott egy Trónok harca játékra

|

Ebben a világban az adón kívül semmi sem biztos, de a Bethesda maga cáfolta meg évekkel ezelőtt, hogy dolgozna Game of Thrones játékon.

Hirdetés

A Trónok harca 7. évada utáni időszámításban főleg nehéz nem nyáladzani a gondolattól, hogy a Bethesda esetleg dolgozik egy Game of Thrones szerepjátékon. A Targetnek és a Redditnek köszönhetően azonnal megindult a hype-vonat, de azért csak óvatosan a jegyvásárlással: a Bethesda korábban már elutasította az ötletet.

Nem csak mi álmodozunk egy Westerosban játszódó Skyrim-szerű RPG-ről, hanem George R. R. Martin kollégái is, akikkel a Bethesda már tárgyalt korábban. A következő közlemény az EGM-ből származik 2011-ből:

"Minket megkértek már arra, hogy csináljunk játékot a könyvek alapján" - mondta a Bethesdás Todd Howard. "Mi a saját világunkon akartunk dolgozni. Abba akartunk inkább időt fektetni. Még jóval azelőtt, hogy a Skyrimen dolgoztunk volna, már beszéltünk Martin embereivel. Úgy gondolták, hogy passzolna hozzánk a téma (és egyébként ebben egyetértettünk), de aztán azon gondolkoztunk, hogy mire akarjuk áldozni az időnket. Csábító ajánlat volt."

Nyilván 2011 óta azért sok minden megtörténhetett, de a Bethesda nem lett kisebb cég, és a Skyrim is volt annyira sikeres, hogy ne szoruljanak rá arra, hogy adaptációkat gyártsanak. Ugyanakkor most már van idő egy Trónok harca játékot összehozni.

Lehet, hogy a szivárgást csak egy vicces kedvű Target alkalmazottnak köszönhetjük, lehet hogy nem, de akárhogy is, senki ne lelkesedjen be nagyon a Westeros RPG-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)