Hirdetés

Ingyenes AAA játékon dolgozik a Bethesda

|

A Fallout és a The Elder Scrolls mögött álló cég stúdióiban több titkos projekten is dolgoznak, amik közül az egyik egy free-to-play játék lesz.

Hirdetés

A Bethesda az utóbbi években kifejezetten aktív lett kiadóként is, az Arkane-nel és az id Software-rel például nagyon sikeres az együttműködésük. Azért persze saját stúdióikban is tovább folyik a munka, az egyik itt készülő játékról pedig nemrég egy érdekes részletet tudtunk meg.

A montréali stúdiójuk számára tettek közzé egy új álláshirdetést, ebben pedig elárulták projektjükről, hogy egy "élvonalbeli freemium játék" az, aminek esetében az új kollégának ki kéne találnia, hogyan építsék be a fizetős elemeket. Mivel nemrég megtudtuk, hogy a Bethesda Game Studios jó néhány be nem jelentett játékon dolgozik, nehéz még tippelni is, mivel kísérletezhetnek. Illetve annyi azért valószínű, hogy a Quake Champions kiadójaként  nem egy régimódi aréna-FPS-en dolgoznak.

Érdemes megjegyezni, hogy szintén a Bethesda Montréal műhelyében készül egy új mobiljáték is, de nem kizárt, hogy a free-to-play játékuk egy másik projekt, hiszen a korábbi álláshirdetéseknél külön feltüntették, ha mobilos szakembert kerestek. Erről a projektről nagy valószínűséggel még egy darabig nem hallunk, de vasárnap éjjeli E3-as prezentációjukból megtudhatjuk, mivel is szórakoztat minket a Bethesda idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)