Hirdetés

A Ragnarok Game megszerezte a Rune II forráskódját, készül az első patch

|

Hosszass huzavona után a játék kiadója megszerezte a tragikus útra futott Rune II forráskódot és elmondásuk szerint már dolgoznak is az első javításon.

Hirdetés

Pár hónapja sajnálatos módon be kellett zárnia a Rune II fejlesztéséért fejelős Human Head Studiosnak és bár a Bethesda azonnal segített a fejlesztőknek, nem váratott magára a következő probléma: a Rune II kiadója, a Ragnarok Game beperelte az egykori csapatot, amiért a szerződésüket megszegve nem támogatták további javításokkal a játékot és a forráskódot sem kívánták átadni.

Hirdetés

A kiadó most egy közleményben bejelentette, hogy sikeresen megszerezték a játék kódját és ahogy sikerült beállítani a fejlesztői környezeteket, neki is látnak az első patchnek:

"Amint biztosak vagyunk benne, hogy fel tudjuk térképezni a forráskód jelenlegi változatát, elkezdünk foglalkozni a legfontosabb hibákkal és optimalizációs problémákkal, amelyekről az utóbbi másfél hónapban tudomást szereztünk."

Ezekre a javításokra mindenképpen szükség is lesz, ugyanis egyes tesztek és mérések szerint a Rune II volt a tavalyi év egyik legrosszabbul optimalizált játéka. A csapat egyelőre nem adott még becslést arra, hogy mikor lehet számítani az első javításokra, de remélhetőleg minél hamarabb javulnak a kritikus hibák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)