Hirdetés

Bethesda - Nem jelentünk be semmit az E3 során

|

Az E3 ugyan még mindig egy nagyszerű show, de a kiadók egyre kevésbé függenek tőle.

Hirdetés

Régen minden gamer, és újságíró tűkön ülve várta a soros E3 kiállítást, mert tutibiztos történt valami akkora bejelentés, hogy a pofája leszakadt a fél világnak. Manapság már nincs ekkora jelentősége a shownak, amit mi sem bizonyít jobban mint az, hogy a Bethesda például egyáltalán nem jelent be semmit.

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem visznek magukkal semmit, hiszen tuti lesznek új Fallout: New Vegas infók, és a kiadó többi futó projektjéről is bizonyára sok újdonság kiderül. Aki viszont abban reménykedett, hogy a következő Elder Scrolls játékról, netán Elder Scroll MMO-ról lehull a lepel egy hónap múlva...hát nekik nincs szerencséjük. Sebaj, beérjük némi zaftos Fallout: New Vegas infóval, videóval, demóval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)