Hirdetés

Egy Nuka Cola Quantumot a Fallout 4 mellé?

|

Ha valaki igazán élelmes és a tengerentúlon él, akkor akár Nuka Cola Quantumot is iszogathat majd a Fallout 4 végigjátszás közben.

Hirdetés

Többször is láthattunk már rá példát a múltban, hogy a játékosok hatalmas kreativitásukról adva tanúbizonyságot elkészítették a Nuka Cola házi verzióját, sőt még márkanévként is levédették, de a Bethesda mostani megmozdulása minden eddiginél különlegesebb. 

A vállalat ugyanis a Fallout 4 premierjének kapcsán összeállt a Jones Soda Co. céggel, hogy a valóságban is elkészülhessen a Fallout széria ikonikus szódájának ritkább változata, a Nuka Cola Quantum, amely kizárólag a Target áruházláncnál lesz beszerezhető a Fallout 4 megjelenési dátumától, november 10-től kezdve. A hivatalos Twitter csatorna osztotta meg a fotót, amin a kék színű löttyöt tartalmazó palackok láthatóak: 

A Jones Soda Co. természetesen semmilyen posztapokaliptikus adalékot nem csempészett az italba, a Nuka Cola Quantum pusztán "csak" egy átcsomagolt, kék színű limonádé.

A Fallout sör mellé tökéletes választás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)