Hirdetés

Napi büntetés: ahogy a Bethesda az egyjátékos játékok mellett kampányol, az valami csodás

|

Miközben néhányan a single-player játékok halálát vízionálják, a Bethesda biztosít minket arról, hogy tovább viszi a zászlót.

Hirdetés

The Evil Within 2, Wolfenstein II, Dishonored 2, Fallout 4, Doom, Prey. Ezekben a játékokban azon túl, hogy mindet a Bethesda adta ki, az is közös, hogy értékelhető egyjátékos kampánnyal rendelkeznek, sőt, többségükben nincs is többjátékos mód.

Hirdetés

A kiadó egyértelműen az egyjátékos élmények éllovasa (még ha amúgy ott a TESO és a The Elder Scrolls: Legends is), és ezt kívánja a jövőben is képviselni. Nem tudjuk még, milyen játékokat kapunk tőlük jövőre, de biztos, hogy a hangsúly továbbra is az egyéni élményen lesz. A The Game Awards során vetített reklámban Lynda Carter, az egykori Wonder Woman mesél, miközben szomorú játékosokat láthatunk, akik nem akarnak másokkal játszani.

Fantasztikus világban élünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)