Hirdetés

The Elder Scrolls Online - ezért döntöttek a havidíj mellett

|

Az áprilisban induló MMO a havidíjas modellt követi majd, szemben a legtöbb manapság induló játékkal. A Bethesda úgy gondolja, ez volt a megfelelő döntés.

Hirdetés

A legutóbbi béta során rengeteg problémára sikerült fényt deríteni, a fejlesztők gőzerővel dolgoznak ezek kijavításán. Hamarosan jön a következő béta-kör, április elején pedig élesben indul az egész. A játéknak ekkorra tökéletes állapotban kell lennie, hiszen nem csak a bolti árat kell majd kifizetnünk, hanem komoly havidíjjal is számolnunk kell.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a Bethesda bevállalta ezt a modellt, még ha az elmúlt években számos cím bele is bukott. A stúdió most kifejtette, miért döntöttek így: "Ha úgy érzed, megfelelő tartalmat kapsz a pénzedért, akkor megérte azt a pénzt kiadni. Attól függetlenül, hogy egy 15 dolláros havidíjról, vagy egy 2 dolláros DLC-ről beszélünk. Egy havidíj nélküli játékban is lehetnek elégedetlen emberek, ha vannak akik úgy érzik, a bolti árat sem érte meg az adott játék." - mondta el Pete Hines alelnök.

"Úgy éreztük, ez a struktúra lesz a legmegfelelőbb ahhoz, amit csinálni szeretnénk. Nem azért, mert le akarjuk húzni a játékosokat, hanem mert folyamatos, tartalmas kontentet és támogatást szeretnénk a The Elder Scrolls Online-ban. Nem csak néhány tárgyat vagy apróságokat, és ehhez sok ember folyamatos munkájára van szükség. Ezen dolgok egy része már most készül, de rengeteget csak a játékosok visszajelzései alapján tudunk megvalósítani" - tette hozzá. "Bízunk benne, hogy ez a hozzáállás elnyeri majd a játékosok tetszését, és figyelemmel követik majd a folyamatos újításokat. A The Elder Scrolls a szívünk csücske, amiben minden tőlünk telhetőt megteszünk a játékosokért. Egy AAA játékhoz pedig AAA minőségű támogatás dukál, ezt szeretnénk megvalósítani."

Nektek megfelel a havidíjas modell, vagy jobban örültetek volna, ha a Free-to-Play mellett döntenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)