Hirdetés

The Elder Scrolls Online - a konzolos verzió nem csak egy sima port lesz

|

Az utóbbi időben sok rossz tapasztalatunk volt a portolásokkal, de a Bethesda megígérte, hogy nem csak egyszerű port lesz az Elder Scrolls Online konzolon.

Hirdetés

Annyi évnyi single player barangolás és kalandozás után végre az online térbe is belépett a hosszú múltra visszatekintő Elder Scrolls sorozat, és bár nem lett tökéletes, végül sikerült egy szilárd lábakon álló online szerepjátékot letenni az asztalra. Erről nemsokára a jelenlegi generációs konzolok tulajdonosai is megbizonyosodhatnak, ráadásul ha hihetünk a Bethesdának, akkor nem is kell amiatt tartaniuk, hogy egy silány portot kapnak a kezükbe.

A The Elder Scrolls Online PS4-es és Xbox One-os változatának jelenlegi állapotáról most a játék rendezője, Matt Firor osztott meg pár érdekes tudnivalót egy hivatalos blogbejegyzésben: "Ahogy már korábban is említettem, aktívan dolgozunk a konzolos verziókon. Már most is játszhatóak, de azért sok munka van hátra a megjelenésig."

 

Firor szerint jelenleg a Justice és Champion alrendszerek a legfontosabbak, viszont azt is külön hangsúlyozta, hogy mindvégig odafigyeltek arra, hogy a játék ne csak egy egyszerű PC-s átirat legyen, hanem valóban egy konzolra termett játék érzetét keltse: "Teljesen kicseréltük a PC-s kezelőfelületet egy másikra, amit már az alapoktól kezdve a konzolos szempontokat szem előtt tartva terveztünk meg. Ezen felül még voice chat támogatás, valamint teljeskörű Xbox Live és PlayStation Network integráció is került a játékba."

A The Elder Scrolls Online megjelenése PlayStation 4-re és Xbox One-ra valamikor 2015-ben várható. Ti várjátok már vagy inkább maradtok a PC-s verziónál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)